- Keuze uit meer dan 260 routes
- Onderweg kiezen
- Met echt omgevingsgeluid
- CE gemarkeerd
“Wat hebben ze deze straat mooi opgeknapt.“

Den Haag

Afstand
02 uur en 36 minuten
Afstand
23 km
Bekijk onze video
Den Haag Den Haag is na Amsterdam en Rotterdam de derde grote stad van Nederland. In Den Haag zetelt de regering, woont en werkt de Koningin en ook de minister president van Nederland. Den Haag is een stad met internationale allure, dat hoor je aan de vele namen die het heeft (‘s Gravenhage, La Haye, The Hague. Hofstad) en dat voel je als je er doorheen fietst. De vele ambassades, het Internationale Gerechtshof, het Vredespaleis, de weidse parken en indrukwekkende hoogbouw geven je het gevoel in een wereldstad te zijn. Tegelijkertijd is Den Haag klein, dankzij de vele hofjes, karakteristieke woonwijken en gezellige markten met producten van heinde en verre.

De route begint op het binnenhof. Wil je richting het Centraal Station? Of ga je voor een lange tocht om daarna uit te puffen bij Madurodam? Shoppen op de Haagse markt? Je Hagenees voelen in het Zeeheldenkwartier? Altijd al dwars over het Lange Voorhout willen fietsen? Of fiets je graag naar paleis Noordeinde om te zien of de vlag uithangt en de Koningin aan het werk is? Speciaal voor de echte Haagse kenners kan je Achterom, Binnendoor, Om en Om of over het Plein.

De routes hebben een tijdsduur van tussen de 16 en 20 minuten. Onderweg zijn er veel beslissingspunten waardoor de je elke keer een ander stukje Den Haag kan ontdekken. Bij het optellen van alle routes is er meer dan 250 minuten aan beeldmateriaal.List-item Terug naar het overzicht

Bekijk de beelden

Mooiste spots van deze fietstocht

Gebied Den Haag Centraal - Den Haag Gebied Den Haag Centraal

Binnenhof - Den Haag Binnenhof

Skyline - Den Haag Skyline

Gracht - Den Haag Gracht

Station Den Haag Holland Spoor - Den Haag Station Den Haag Holland Spoor

Richting het Spui - Den Haag Richting het Spui

Statistieken

Beslissingspunten: 27
Eindpunten: 12
Kilometers: 23
Totale tijdsduur: 02:36
Soort: Met keuzes
Drukte: 4/4

Locatie op de kaart

map

Tags

Europa Nederland

Andere fietstochten

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook