Fietslabyrint Thuis

Fit blijven, ervaringen opdoen en tegelijkertijd de hele wereld zien? Dat kan nu met Fietslabyrint Thuis. Vanuit je eigen huis fiets je de wereld binnen. Ontdek de virtuele fietsroutes door Amsterdam, Parijs, Sydney, Keukenhof, Giethoorn en 60 andere plaatsen en natuurgebieden.


Voor jou gaat het niet alleen om beweging maar ook om beleving. Want bewegen mag toch ook leuk zijn? Fietslabyrint Thuis is voor iedereen die op een leuke, laagdrempelige manier in beweging wil blijven of komen. Fiets op je eigen hometrainer met je mobiel of tablet of juist via je tv-scherm de wereld binnen.

Fietslabyrint Thuis smartphone overzicht.png
Op elke hometrainer

Verbind eenvoudig je hometrainer aan de app met een sensor. Zo beleef je de virtuele routes pas echt! Ga je links of rechts?

65 routes

Ontdek onze 65 populairste routes in Nederland, Europa en wereldwijd. Amsterdam, Parijs, Berlijn, Keukenhof of de Grand Canyon.

Eenvoudig te gebruiken

Open de app en begin met trappen. Via een Google Chromecast stuur je de beelden naar je tv-scherm voor echte beleving.

Wat is Fietslabyrint Thuis?

Wil jij op een laagdrempelige en leuke manier in beweging komen? Dan is Fietslabyrint Thuis echt iets voor jou! Of je nu zin hebt om een lange of korte route van slechts 15 minuten te fietsen, het kan allemaal. En het mooiste van alles? Je kunt het doen wanneer het jou uitkomt. Of je nu voor het ontbijt, na de lunch of 's avonds een mooi avontuur wilt beleven, de keus is aan jou.

  • Eindeloos fietsen. Onbeperkt toegang voor slechts € 14,99 per maand.
  • De app heeft een Netflix-achtig uiterlijk, waarmee je makkelijk je mooiste routes kunt vinden.
  • Gestopt? Fiets de volgende keer eenvoudig verder waar je gebleven was.


Wil je de ultieme fietsbeleving? Koppel dan Fietslabyrint Thuis aan jouw hometrainer. Wanneer je dan stopt met trappen, komt ook de fietsroute op het scherm tot stilstand. De beelden zijn zo levensecht dat het voelt alsof je echt buiten fietst. Op cruciale momenten kies je zelf welke kant je op wilt, waardoor je een unieke en gepersonaliseerde ervaring krijgt. Dit alles kun je ook op groot scherm ervaren door de beelden te streamen naar je tv-scherm.

Hoe start je?

Ontdek Fietslabyrint Thuis vandaag nog. Binnen enkele minuten kun je beginnen met fietsen. Ga naar de Play Store of App Store en zoek naar 'Fietslabyrint Thuis'.


Zodra je de app hebt gedownload, maak je snel en gemakkelijk je gebruikersnaam aan en vul je je gegevens in. Om te starten kun je gebruikmaken van onze 7-daagse proefperiode en de app volledig verkennen. Als het bevalt, stap dan over op het abonnement van slechts €14,99 per maand. Uiteraard kun je elk moment opzeggen.

Google play button.png
Download de app in de Google Play Store
Apple store button.png
Download de app in de App Store
Fietslabyrint Thuis opstelling.png

Wat heb je nodig?

Om gebruik te maken van Fietslabyrint Thuis heb je een hometrainer nodig. Tegenwoordig vind je allerlei trainers in allerlei prijsklasses. Dit zijn onze aanraders:


Voor een echte beleving verbind je de hometrainer eenvoudig aan Fietslabyrint Thuis met een trapfrequentiesensor. Deze maakt via bluetooth verbinding met de app.


Wil je Fietslabyrint op je tv-scherm beleven? Dan kun je eenvoudig de app via een Google Chrome Cast streamen naar je tv. Zo zie je de route op groot scherm. Je mobiel of tablet gebruik je als 'stuur'. Hierop kies je voor links of rechts op de kruispunten. We hebben voor je op een rij gezet hoe je simpel je app verbindt met tv en hometrainer voor ultieme beleving.

Vragen?

Heb je vragen over Fietslabyrint Thuis, wil je advies of kom je ergens niet uit? Neem via onderstaand formulier eenvoudig contact met ons op.