Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Molentocht in Schiedam

Nederland

Molentocht in Schiedam Als één van de weinige steden in Nederland heeft Schiedam 6 prachtige en historische windmolens aan de rand van het centrum staan. Het zijn de hoogste historische molens ter wereld (hoogste is 33,3 meter). Ze werden gebruikt voor het malen van gemout graan voor de branders.
 
De fietstocht is zo uitgezet dat het alle molens zal passeren waarbij sommige molens van het centrum worden gepasseerd en vanaf de singel.

  • Molen de Drie Koornbloemen (1770)
  • Molen de Walvisch (1794)
  • Molen de Vrijheid (1785)
  • Molen de Noord (1803)
  • Molen de Nieuwe Palmboom (1781, herbouwd in 1993)
  • Molen de Kameel 2011 (herbouwd)


List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Eindpunten: 1
Kilometers: 4 km
Tijdsduur: 24 minuten
Soort: Zonder keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook