Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Groningen

Nederland

Groningen In het noorden van Nederland ligt de stad Groningen. Het is de belangrijkste stad in het noorden en ondanks de Tweede Wereldoorlog is er nog steeds veel historie te ontdekken in het centrum.

De fietser zal langs alle bouwwerken fietsen waar Groningen beroemd om is. Zo zal er gefietst worden langs de Korenbeurs, over de Vismarkt, langs het Goudkantoor, over de Grote Markt langs het stadhuis, over het Groninger museum, langs de Martinitoren en de vele straatjes die Groningen rijk is.

Onderweg kan er gekozen worden wat deze fietstocht zeer uitgebreid maakt.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 23
Eindpunten: 10
Kilometers: 17 km
Tijdsduur: 1 uur en 52 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook