Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Schiedam

Nederland

Schiedam Schiedam staat bekend om de grachten, het historische centrum en de hoge molens aan de rand van het centrum. In de 18de eeuw ging het zeer goed met Schiedam. Er werd veel jenever gemaakt die over de hele wereld werd verkocht. In deze tijd zijn dan ook de molens gebouwd (in deze stijl de hoogste van de wereld).

Bekende plekker waar de fietser langs fietst zijn het zakkendragershuisje,  het stadhuis, de Grote Markt, de Grote of St. Janskerk, de St.Liduina Basiliek, de Lange Haven, de Korte Haven en de Nieuwe Haven, de Korenbeurs en de molens. Onderweg kan gekozen worden waardoor dit een zeer uitgebreide fietstocht is.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 14
Eindpunten: 7
Kilometers: 10 km
Tijdsduur: 1 uur en 6 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook