Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Vlaardingen

Nederland

Vlaardingen Deze oude haringstad ligt naast Rotterdam en heeft nog een mooi centrum en een oude haven. Vanaf de 18de eeuw was het vissen op haring 1 van de belangrijkste inkomstenbronnen. Rotterdam hield zich vooral bezig met handel en Schiedam met Jennifer. Zodoende heeft Vlaardingen zich vooral gericht op de visserij.  

De fietser zal onder andere fietsen langs Molen Aeolus, de Visbank, de Markt, het oude stadhuis, de oude haven, de stadsgehoorzaal en de Grote Kerk. Onderweg kan er gekozen worden waardoor dit een zeer uitgebreide fietstocht is.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Soort: Met keuzes

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook