Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Naarden

Nederland

Naarden Naarden heeft 1 van de best bewaarde verdedigingswerken van Nederland. Het heeft een unieke vorm met vele stadswallen en een stadspoort waarbij het grootste gedeelte dateert uit de 17de eeuw. De fietser zal dan ook langs deze verdedigingswerken fietsen en de vele andere mooie bezienswaardigheden die deze vestigstad te bieden heeft. Zo wordt er gefietst langs het oude stadhuis, de Sint-Vituskerk, de Utrechtse Poort en het Spaanse Huis.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 10
Eindpunten: 5
Kilometers: 6 km
Tijdsduur: 38 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook