Parijs

Frankrijk

Parijs Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, stad van de liefde. Maar ook mode, haute coutur, parfum en cultuur behoren zeker tot het aanbod van deze forensenstad. Parijs heeft talloze historische gebouwen en wordt als het ware in tweeën gesplitst door de rivier de Seine.

Deze fietstocht gaat dwars door het centrum waar alle bezienswaardigheden worden gepasseerd.  Zo gaat de fietser langs het Louvre, de Champs-Elysées en natuurlijk komt ook de Eiffeltoren, met een hoogte van maar liefst 324 meter, aan bod. Er kan gefietst worden langs de Arc de Triomphe, een triomfboog van Napoleon’s overwinning bij Austerlitz, en nog veel meer bekende bouwwerken.

List-item Terug naar het overzicht

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Statistieken

Beslissingspunten: 28
Eindpunten: 14
Kilometers: 39 km
Totale tijdsduur: 4 uur en 15 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3
Parijs (Frankrijk)
map

Locatie op de kaart

Parijs
map

Mooiste spots van deze fietstocht

Louvre - ParijsLouvre

 - Parijs

 - Parijs

 - Parijs

 - Parijs

Eiffeltoren - ParijsEiffeltoren

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook