Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Amsterdam - Waterfietsen

Nederland

Amsterdam - Waterfietsen Wereldberoemd zijn de grachten van Amsterdam. “Aan de Amsterdamse grachten, heb ik heel mijn hart voor altijd verpand”, hebben al veel artiesten, waaronder Wim Sonneveld, gezongen. Sinds 1 augustus 2010 staat de Amsterdamse grachtengordel op de Werelderfgoedlijst.

Voordat de fotogenieke grachten zo wereldberoemd werden, hebben de grachten vanaf het ontstaan van Amsterdam een belangrijke rol gespeeld bij de waterbeheersing, het transport en de verdediging tegen vijandige legers. Laat in de 19e eeuw werden diverse grachten gedempt, vanwege de hygiëne en om het wegverkeer meer ruimte te bieden. Tegenwoordig zijn het vooral de toeristen die gebruik maken van de waterwegen. Dat is niet voor niets: Amsterdam vanaf het water bewonderen is een onvergetelijke ervaring.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Eindpunten: 1
Kilometers: 6 km
Tijdsduur: 35 minuten
Soort: Zonder keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook