Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Breda

Nederland

Breda Breda is een stad in de provincie Noord-Brabant. Vroeger was Breda een garnizoenstad. Tegenwoordig is dit nog steeds goed te zien in het straatbeeld van Breda. Dit komt door de aanwezigheid van de Koninklijke Militaire Academie waardoor er geregeld militairen te zien zijn in het centrum. Het Haagje van het Zuiden heeft tevens een karakteristiek centrum die lange tijd tot beste binnenstad van Nederland was verkozen.

De fietser zal langs alle bekende plekken van Breda fietsen. Dit zijn onder andere de gotische Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Spanjaardsgat, het Oude Stadhuis, de Prinsenkade, het Begijnhof, de Grote Markt en vele andere mooie plekken.

In deze fietstocht kan er gekozen worden onderweg. Hierdoor is het een zeer uitgebreide fietstocht waarbij elke keer weer nieuwe straatjes ontdekt kunnen worden.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 14
Eindpunten: 10
Kilometers: 10 km
Tijdsduur: 1 uur en 5 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook