Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Fietsen in het Mastbos

Nederland

Fietsen in het Mastbos Ten zuiden van Breda ligt het Mastbos. Dit bos werd vroeger gebruikt voor het maken van scheepsmasten voor de VOC. Het is in de 16de eeuw aangelegd en is tegenwoordig een populair bos om in te wandelen.

Deze fietstocht bestaat uit 2 lossen tochten van ieder 12 minuten. Onderweg kan er niet gekozen worden.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Eindpunten: 1
Kilometers: 2 km
Tijdsduur: 12 minuten
Soort: Zonder keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook