Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Rio de Janeiro

Brazilië

Rio de Janeiro Rio de Janeiro is de hoofdstad van Brazilië en is wereldberoemd om zijn drukbezochte stranden, zoals Copacabana en Ipanema. Copocabana is een wijk in het zuiden van Rio. Het is een wijk van tegenstellingen. Er zijn vele luxe hotels, maar ook sloppenwijken te vinden.

De boulevard heeft een zeer kenmerkende bestrating, een mozaiek van golven in zwart en wit marmer. Soortgelijke bestrating vind je door de hele stad.  Er kan worden gekozen tussen twee fietstochten. Je kunt flaneren langs het Copacabana strand of je kiest ervoor om richting de berg met het zeer bekende Christusbeeld, genaamd Cristo Redentor (Christus de Verlosser) te fietsen. Als je goed kijkt kun je dit beeld bovenop de berg zien staan tijdens het fietsen. 


List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Eindpunten: 1
Kilometers: 6 km
Tijdsduur: 34 minuten
Soort: Zonder keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook