Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Zutphen

Nederland

Zutphen Zutphen is al een oude stad die gesticht werd in de Romeinse tijd. Je kunt nog veel oude sporen van de middeleeuwse bloeitijd van Zutphen zien, zoals de stadsmuren en bijbehorende poorten en torens zoals de Drogenapstoren, De Bourgonjetoren, de Kruittoren en de Spaanse Poort. Zutphen heeft ook wel de bijnaam ‘Torenstad’ door de vele torens die het kent. De markten Groenmarkt, Houtmarkt en Zaadmarkt zijn nog een deel van de voormalige ringwal en gracht.   

De fietstocht gaat onder andere langs de Watertoren, de Berkelpoort, de Markten, de rechtbank, de Sint Walburgskerk, de Nieuwstadskerk en langs de Ijssel.  

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 19
Eindpunten: 7
Kilometers: 13 km
Tijdsduur: 1 uur en 21 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook