Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Deventer

Nederland

Deventer Deventer ligt aan de IJssel en is een van de oudste steden van Nederland. Vroeger werd Deventer wel Moskou aan de IJssel genoemd door de overwegend links georiënteerde inwoners. Een andere bijnaam is ‘de Koekstad’ naar de Deventer koek. Het middelpunt van de stad wordt gevormd door de Brink, een langwerpig marktplein met terrassen en diverse monumentale panden. Zo vind je hier de Waag, dat tegenwoordig het historisch museum herbergt, en midden op het plein de Wilhelminafontein die geplaatst werd in 1898 bij de aanleg van de stadswaterleiding. 
 
De route leidt langs een aantal prachtige kerken zoals de Lebuïnuskerk, de bergkerk en de Broederenkerk, over de Brink en door de smalle straatjes van het oude centrum, langs het Rijsterborgherpark, het centraal station en over de fietsbrug over de Buitengracht.  

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 19
Eindpunten: 11
Kilometers: 13 km
Tijdsduur: 1 uur en 25 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook