Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Middelburg

Nederland

Middelburg Middelburg is een oude stad in de provincie Zeeland. In de middeleeuwen was het een belangrijke handelsstad en had het zelfs meer inwoners dan andere grote steden in Nederland (zoals Utrecht).

In de Tweede Wereldoorlog raakte Middelburg zwaar beschadigd. Toch heeft het nog steeds veel rijksmonumenten en is het zelfs de zevende stad van Nederland met meer dan 1100 rijksmonumenten.

De fietser zal langs alle bekende plekken fietsen van Middelburg. Dit is onder andere het stadhuis, de Abdij van Middelburg met de Lange Jan, de Koepoort, de Kloveniersdoelen, de Markt en de Binnenhaven.

Onderweg kan gekozen worden wat dit een zeer uitgebreide fietstocht maakt.


List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 26
Eindpunten: 16
Kilometers: 19 km
Tijdsduur: 2 uur en 6 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook