Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Arnhem

Nederland

Arnhem Arnhem is van oudsher een groene stad, met zijn parken en de ligging nabij de Veluwe. Het GelreDome is een belangrijk stadion in de stad, waar jaarlijks de EO-jongerendag wordt georganiseerd en het is de thuishaven van voetbalclub Vitesse. Ook vind je er de grote dierentuin Burgers’ Zoo.  

Arnhem is een oude vestingstad. Dit kun je nog op sommige plaatsen terugzien, bijvoorbeeld aan de oude stadspoort die een doorgang vormde in de 13de eeuwse stadsmuur, en aan de vorm van de grachten die om de vesting heen liggen.   

In de oorlog is een groot deel van de stad gebombardeerd, maar je kunt nog heel wat aardige oude gebouwen zien zoals het Presickhaeffs Huys, de Sabelpoort, de Koepelkerk en natuurlijk de grote Sint-Eusebiuskerk.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 19
Eindpunten: 10
Kilometers: 13 km
Tijdsduur: 1 uur en 24 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook