Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Leeuwarden

Nederland

Leeuwarden Leeuwarden (Ljouwert in het Fries) is de hoofdstad van Friesland. 

Leeuwarden is op terpen gebouwd. In de Romeinse tijd woonden er al mensen waar nu Leeuwarden is. Tegenwoordig is Leeuwarden een bruisende stad met een prachtige historische stadskern.

De fietstocht gaat langs de bekende plekken van Leeuwarden. Onder andere het nieuwe én oude Fries Museum en het Pier Pander museum. Het oude postkantoor, het stadhuis, het gerechtsgebouw, de Waag, de Oldenhove en natuurlijk langs de mooie grachten en vele historische panden die de binnenstad van Leeuwarden rijk is. Onderweg zijn ook verschillende rode pompeblêden te zien.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 22
Eindpunten: 13
Kilometers: 16 km
Tijdsduur: 1 uur en 43 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook