Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Gorinchem

Nederland

Gorinchem In de binnenstad van Gorinchem ligt de oude vesting van waaruit de stad is ontstaan. Op de kaart kun je nog mooi de puntige vorm van de vestinggordel herkennen. Gorinchem kent een karakteristiek centrum met oude gebouwen zoals bijvoorbeeld de Dalempoort, de oude patriciërswoning Dit is in Bethlehem aan de Gasthuisstraat en de Grote Kerk aan de Groenmarkt. De stad ligt aan de rivieren de Linge (die dwars door het centrum loopt) en de Boven Merwede. Er is dus veel water, en een mooie oude binnenhaven voor passerende schepen.  

De fietstocht komt onder andere langs de Grote Toren, de Groenmarkt met de Grote Kerk, het Gorcums Museum, de Grote Markt en langs de haven van Gorinchem.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 18
Eindpunten: 13
Kilometers: 10 km
Tijdsduur: 1 uur en 5 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook