Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Nijmegen

Nederland

Nijmegen Nijmegen is de grootste stad in de provincie Gelderland. Het ligt voor het grootste deel op de zuidelijke oever van de Waal, een klein deel van de stad ligt aan de overzijde van de rivier.

Nijmegen bestond al in de Romeinse tijd en heette toen Ulpia Noviomagus Batavorum en er staan nog steeds enkele ruïnes uit die tijd, zoals een groot fort aan de oever van de Waal. Sinds de komst van de Radboud Universiteit in 1923 is Nijmegen een universiteitsstad. Nijmegen kent een bruisend centrum met veel gezellige cafés en restaurants.

Met Fietslabyrint fietst u onder andere langs de Grote of Sint-Stevenskerk, het Stadhuis, het Waaggebouw op de Grote Markt, het Valkhof, het Concertgebouw, de Kruittoren, de Mariënburgkapel en het Koningsplein.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 25
Eindpunten: 13
Kilometers: 14 km
Tijdsduur: 1 uur en 32 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook