Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Enschede

Nederland

Enschede Enschede ontstond in de vroege Middeleeuwen, maar kwam pas echt tot bloei onder invloed van de textielindustrie in de 19e eeuw. Dit zie je nog terug in de vele arbeidershuisjes die in die tijd gebouwd werden en de luxe buitenverblijven van rijke textielfabrikanten in de omgeving. Eén van de oudste gebouwen van de stad is het Elderinkshuis, vroeger een herberg voor mensen die ’s avonds de stad niet meer in konden na het sluiten van de stadspoort.
In 2000 werd de wijk Roombeek verwoest tijdens de vuurwerkramp. In de tien jaar daarna is deze wijk compleet opnieuw opgebouwd.
In Enschede huist de Universiteit Twente, een technische onderzoeksuniversiteit. Deze universiteit had als eerste in Nederland een campus, waar studenten kunnen wonen, winkelen, sporten en eten op het universiteitsterrein.

Met Fietslabyrint fietst u onder andere langs de Grote Kerk gelegen op de Oude Markt, het Elderinkshuis, de Jacobskerk, het Stadhuis, het Rijksmuseum Twenthe, de Synagoge en het Natuurmuseum.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 15
Eindpunten: 8
Kilometers: 9 km
Tijdsduur: 59 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook