Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Apeldoorn

Nederland

Apeldoorn Apeldoorn is de hoofdstad van de provincie Gelderland. Apeldoorn staat bekend om zijn stadsparken en het vele groen. Kenmerkend is de Apeldoornse huisjes-structuur, met veel monumentale en vrijstaande woningen en relatief weinig hoogbouw.

Apeldoorn begon pas echt te groeien in de 16e eeuw toen de papierindustrie op gang kwam. Op de rand van Apeldoorn is Paleis het Loo gevestigd, waar meerdere leden van het Koninklijk huis gewoond hebben. Het paleis grenst aan de bosrijke omgeving van de Veluwe, waar veel gejaagd werd door de koninklijke bewoners. Sinds 1984 is het paleis een museum en toegankelijk voor publiek.

Met Fietslabyrint fietst u onder andere langs de Grote kerk, het Oranjepark, het Marktplein, het CODA-museum, het Raadhuisplein en het station van Apeldoorn.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 17
Eindpunten: 9
Kilometers: 14 km
Tijdsduur: 1 uur en 31 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook