Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Waddenzee - Waterfietsen

Nederland

Waddenzee - Waterfietsen Sinds 2009 staat de Waddenzee op de lijst van UNESCO werelderfgoed. Typerend voor deze ondiepe binnenzee zijn de bij laagwater droogvallende platen met daartussen de diepere geulen. Het is een gebied met een rijke flora en fauna, met zeer veel verschillende vogelsoorten zoals eidereenden, visdiefjes en grutto’s, zeehonden, vissen zoals haring en schol, en op de grens van water en zee het prachtig paars bloeiende plantje lamsoor.  Voor het ondiepe water van de Waddenzee ontwikkelde men speciale (vracht)schepen met een platte bodem en zijzwaarden zoals aken, tjalken en klippers.   

De Waddenzee route is een heerlijk rustige tocht over het water en langs de kust. De route bevat geen keuzes en is zeer geschikt voor gebruikers die weinig prikkels kunnen verdragen.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Eindpunten: 1
Kilometers: 3 km
Tijdsduur: 15 minuten
Soort: Zonder keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook