Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Roosendaal

Nederland

Roosendaal Roosendaal is door zijn ligging bij de Belgische grens een belangrijk logistiek knooppunt. Voordat je met de trein in België bent is Roosendaal de laatste stop in Nederland.
De naam Roosendaal, het ‘dal van de rozen’, zou zijn oorsprong kunnen vinden in een verwijzing naar Maria, die in de Middeleeuwen de roos als symbool had.
Roosendaal is een echte carnavalsstad. Vijf dagen lang wordt Roosendaal dan Tullepetaonestad. De Tullepetaon is een verbastering van het Franse woord voor parelhoen, die net als de Roosendalers tijdens het carnaval een bont kleed draagt en een flinke keel op kan zetten.

Enkele bezienswaardigheden in Roosendaal zijn het Tongerlohuis; een in een voormalige pastorie gevestigd historisch museum van de omgeving, de Oude en de Nieuwe markt, het Raadhuis en de Sint Janskerk.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 14
Eindpunten: 8
Kilometers: 13 km
Tijdsduur: 1 uur en 22 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook