Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Tilburg

Nederland

Tilburg Tilburg is groot geworden door de textielindustrie, met name door wol. In de 18e en 19e eeuw werden er veel textielfabrieken gebouwd, waardoor het kasteel dat nog altijd in het wapen van Tilburg voorkomt, moest wijken. De carnavalsnaam van de Tilburgers, Kruikezeikers, verwijst nog naar deze industrie, waarbij het bewerken van de wol met urine uit kruiken gebeurde.

Van meer recente datum zijn een aantal hoge gebouwen waaronder ‘De Stadsheer’, een markant gebouw met zijn uitstekende balkons, dit is de hoogste woontoren van Nederland.

Deze fietsroute voert onder andere langs de grote kerken: de Heikese kerk en de Heuvelse kerk, langs het Stadhuis en de Oude Markt, de voormalige spaarbank en het Centraal Station van Tilburg.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 15
Eindpunten: 8
Kilometers: 10 km
Tijdsduur: 1 uur en 3 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook