Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Hoogeveen

Nederland

Hoogeveen Hoogeveen ligt in Drenthe. Het centrum is eigenlijk één lange straat waarin de oude en nieuwe gebouwen elkaar afwisselen. Er stroomt zelf een kunstmatige rivier door. Aan het begin van deze straat bevinden zich de oudste gebouwen.

De fietser zal langs alle bekende plekjes fietsen zoals natuurlijk de Hoofdstraat, het Huis met de Duivengaten, de Grote Kerk, het Raadhuis en molen de Zwaluw.

De fietstocht is met keuzes. Er is dus heel wat te fietsen in Hoogeveen.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 4
Eindpunten: 3
Kilometers: 6 km
Tijdsduur: 34 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook