Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Harderwijk

Nederland

Harderwijk Harderwijk is een oude vestingstad in het uiterste westen van Gelderland. Het is vooral bekent om het Dolfinarium wat net buiten de stadsmuren van het centrum ligt. Harderwijk heeft dan ook veel meer te bieden qua historie. Sowieso zijn er nog 2 kilometer aan stadsmuren overgebleven wat uniek is in Nederland. Binnen de stadsmuren zijn er prachtige oude pleintjes, gezellige straatjes en historische bouwwerken.

De fietser zal langs alle bekende plekjes fietsen zoals de Vischpoort, de Smeepoortenbrink, de Grote Kerk, het Linnaeustorentje, de diverse herenhuizen en langs het Dolfinarium.

De fietstocht is met keuzes. Er is dus heel wat te fietsen in Harderwijk.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 13
Eindpunten: 10
Kilometers: 11 km
Tijdsduur: 1 uur en 8 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook