Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Mechelen

België

Mechelen Mechelen ligt precies tussen Antwerpen en Brussel in. Het heeft een prachtig historisch centrum met vele oude monumentale bouwwerken.

De fietser zal langs alle bekende plekjes fietsen zoals de Grote Markt, het stadhuis, De huizen Den Duivel en ’t Paradijs, de Sint-Romboutskathedraal, de Sint-Janskerk, de Hoogbrug, de Brusselpoort en de vele andere historische bouwwerken.

De fietstocht is met keuzes. Er is dus heel wat te fietsen in Mechelen.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 8
Eindpunten: 7
Kilometers: 10 km
Tijdsduur: 1 uur en 1 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook