Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Meppel

Nederland

Meppel Meppel heeft een aantrekkelijk historisch centrum met grachten die namen dragen als Keizersgracht en Prinsengracht. Mede daardoor wordt Meppel wel het ‘Mokum van het noorden’ genoemd. In het wapen kun je een aantal historische kenmerken van de stad aflezen. De drie klaverbladeren staan voor de weidegrond rond Meppel die zorgde voor een levendige landbouw; drie zwarte rechthoekjes stellen turven voor en staan voor de veenafgravingen en de turfhandel; de tien zilveren penningen in de rode rand vertegenwoordigen de tien zakken graan die het dorp Meppel met ingang van 1422 aan de kerk van het naburige Kolderveen betaalde. 
Meppel kent een aantal havens die te bereiken zijn vanaf het Meppelerdiep en in verbinding staan met het IJsselmeer. Door het rijke handelsverleden van Meppel zijn er veel mooie gebouwen in de stad zoals de Watertoren, de molens De Weert en De Vlijt, het Wilhelminapark en het station.  

De fietstocht komt onder anderen langs molen De Vlijt, de Stoombootkade, het Drukkerijmuseum, molen de Weert, de Grote Kerk en het station.  

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 17
Eindpunten: 8
Kilometers: 13 km
Tijdsduur: 1 uur en 21 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook