Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Noordwijk

Nederland

Noordwijk Noordwijk is een bekende badplaats in de provincie Zuid-Holland. De fietstocht gaat voornamelijk door Noordwijk aan Zee wat oorspronkelijk een vissersdorp was. Onder andere het Nederlands elftal is er vaak te vinden.

De fietser zal langs alle bekende plekjes fietsen zoals de Koningin Wilhelmina Boulevard en de Koningin Astrid Boulevard, de Sint Jeroenskerk, de vuurtoren van Noordwijk en een stukje door de duinen.
.
De fietstocht is met keuzes. Er is dus heel wat te fietsen in Noordwijk

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 14
Eindpunten: 10
Kilometers: 14 km
Tijdsduur: 1 uur en 33 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook