Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Zaandam

Nederland

Zaandam Aan weerszijden van de Zaan ligt het Noord-Hollandse Zaandam, een stad die in de 17e en 18e eeuw beroemd was om zijn scheepsbouw. Ook voor de voedingsmiddelenindustrie en houthandel was Zaandam een belangrijke plaats. Tientallen jaren zaagden de vele windmolens in de Zaanstreek hout voor de scheepsbouw, woningen, pakhuizen en molens. Verschillende houten huizen en molens zijn nog steeds te bezichtigen aan de Zaanse Schans.

De fietsroute door Zaandam gaat onder meer langs de Westzijderkerk en traditionele houten woningen, maar ook langs het moderne Intellhotel met de opvallende gevel die uit allerlei Zaans groene huisjes bestaat.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 12
Eindpunten: 9
Kilometers: 16 km
Tijdsduur: 1 uur en 46 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook