Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Emmen

Nederland

Emmen Emmen heeft als uitgangspunt voor de stedenbouwkundige opbouw ‘open, groene stad’. Om de ruimte en het groen in de binnenstad te bewaren is nieuwbouw steeds vrij ver van de kern gebouwd. Emmen is natuurlijk bekend om de Wildlands Adventure Zoo (voorheen Dierenpark Emmen) dat jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland trekt. Als specialiteit geldt het tentoonstellen van kuddes op relatief grote oppervlakten.

De fietstocht komt onder andere langs het dierenpark, het gemeentehuis, het station en de Nederlands Hervormde kerk.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 8
Eindpunten: 7
Kilometers: 8 km
Tijdsduur: 50 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook