Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Coevorden

Nederland

Coevorden Deze fietstocht is binnenkort beschikbaar

‘Koevoorde’ dateert van 1148. Deze plaatsnaam verwijst naar een doorwaadbare plek (voorde) in de rivier waar boeren hun koeien door de rivier lieten gaan. Het is de oudste stad van Drente en vroeger een van de belangrijkste vestingsteden van het land. Na het Spaanse beleg eind 16e eeuw werd de stad opnieuw opgebouwd en uit die tijd stamt de stervormige stadsgracht. Veel oude gebouwen zoals de Nederlands Hervormde Kerk zijn ook in deze periode gebouwd. De bouw van de kerk werd betaald van de belasting die werd geheven op elke ton bier die in Coevorden werd verkocht.

In de jaren ’70 en ’80 zijn veel historische plaatsen zoals het Kasteel van Coevorden en het Arsenaal mooi opgeknapt.
De fietstocht komt langs het centrum van Coevorden met de markt, het Kasteel, het Arsenaal, de oude Haven en de Watertoren.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 5
Eindpunten: 5
Kilometers: 5 km
Tijdsduur: 31 minuten
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook