Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Sneek

Nederland

Sneek Sneek heeft een mooi historisch stadscentrum en is gelegen nabij het Sneekermeer waar jaarlijks het watersportevenement de Sneekweek plaatsvindt.  De naam Sneek komt van Ter Snake (op landtong) en is dan ook gebouwd op een wat hoger gelegen zandige landtong. Sneek was een levendige handelsstad en de enige ommuurde stad van Friesland. De verdedigingswerken zijn bewaard gebleven in de vorm van de Waterpoort en het Bolwerk, een bastion aan de kerkgracht. Sneek is één van de Friese elf steden, de elf plaatsen in Friesland die stadsrechten verkregen en waar de schaatsmarathon Elfstedentocht naar is vernoemd.  

De fietstocht komt onder andere langs de Kolk en de Waterpoort, de Martinikerk en de oude stadsgrachten rond het centrum.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 19
Eindpunten: 14
Kilometers: 13 km
Tijdsduur: 1 uur en 22 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook