Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Tholen

Nederland

Tholen Tholen is een stad op het eiland Tholen in Zeeland, aan het Schelde-Rijnkanaal, dat de grens vormt met de provincie Noord-Brabant. Tholen heeft een historische stadskern, die nog steeds grotendeels omringd is door wallen en vesten. Prominent in het stadsbeeld is de Grote of Onze-Lieve-Vrouwenkerk. Vóór de aanleg van de Oesterdam kende Tholen een rijke oesterteelt, die met het verdwijnen van het zoute water verloren ging. Je kunt nog wel enkele restanten van voormalige oesterputten vinden tussen de jachthaven en het centrum.  

De fietstocht komt door het hele centrum, over de Molensingel en langs de haven van Tholen. 

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 9
Eindpunten: 5
Kilometers: 7 km
Tijdsduur: 41 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook