Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Zierikzee

Nederland

Zierikzee Zierikzee ligt op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland en is met bruggen en dammen verbonden aan Goeree-Overflakkee in het noorden en Noord-Beveland in het zuiden. In de Tachtigjarige Oorlog werd Zierikzee door de geuzen ingenomen. De stad gaf zich na een beleg over aan de Spanjaarden, maar vier maanden later ontstond er muiterij onder de Spaanse soldaten wegens achterstallige betalingen, waarna de Spanjaarden alsnog vertrokken. Zierikzee is een prachtige monumentenstad en sinds de jaren ’70 beschermd stadsgezicht. De bekendste bezienswaardigheid is de Sint-Lievensmonstertoren, die in de volksmond ook wel de Dikke Toren wordt genoemd. De kerktoren is slechts tot de eerste omloop afgebouwd, vandaar het plompe karakter van het gebouw.  

De fietstocht voert onder andere langs het moderne gemeentehuis van Schouwen-Duiveland, de oude en de nieuwe haven, Molen den Haas op het Bolwerk en de Gasthuiskerk.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 15
Eindpunten: 5
Kilometers: 14 km
Tijdsduur: 1 uur en 29 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook