Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Oss

Nederland

Oss Oss in een stad in de provincie Noord-Brabant die al sinds 2000 voor Christus wordt bewoond. Stadsrechten kreeg Oss in de veertiende eeuw, en van die tijd stamt ook het Kasteel van Oss. Eind negentiende, begin twintigste eeuw was een roerige periode waarin Oss gebukt ging onder ernstige criminaliteit. Berucht was lange tijd de Bende van Oss. De Ossenaren danken hieraan de bijnamen Osse messenstekers of Osse messentrekkers die tijdens het carnaval gebruikt worden. Uit Oss kwam de stadsarchivaris Jan Cunen. Zijn archeologische vondsten uit de omgeving vormden de basis voor het naar hem vernoemde museum, dat tegenwoordig ook hedendaagse kunst toont.  

De fietstocht komt onder andere langs het museum, het station, de kerk en enkele historische panden in het stadscentrum.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 7
Eindpunten: 5
Kilometers: 7 km
Tijdsduur: 45 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook