Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Hasselt

België

Hasselt Hasselt is een historische stad met een rijke geschiedenis. De vroegste bekende nederzettingen dateren al van de steentijd. De naam Hasselt komt waarschijnlijk van Hazelarenbos. De stadsmuur dateert van eind 13e eeuw, een periode waarin het stadscentrum op de plaats van de huidige Grote Markt kwam te liggen. Tussen de 14e en de 16e eeuw was de lakenhandel belangrijk, en werd er dan ook een lakenhal in Hasselt gevestigd. Sinds 1985 wordt in Hasselt jaarlijks het muziekfestival Pukkelpop georganiseerd.  

De fietstocht komt onder andere langs de Quintinuskathedraal, de Grote Markt, de Fruitmarkt en de Virga-Jesse basiliek.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 16
Eindpunten: 12
Kilometers: 12 km
Tijdsduur: 1 uur en 16 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook