Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Stockholm

Zweden

Stockholm Stockholm is de hoofdstad en de grootste stad van Zweden. Het is een zeer waterrijk gebied, en de stad wordt dan ook wel het "Venetië van het noorden" genoemd. Stockholm ligt aan de scherenkust, temidden van wel 24.000 eilanden. De naam Stockholm komt van een samenvoeging voor de woorden blok hout (stock) en eiland (holm). Het oudste deel van Stockholm is de Oude Stad, Gamla Stan, kenmerkend door zijn smalle straatjes met traditioneel okergeel en roodgeverfde huizen. Het oudste gebouw in Stockholm is de Riddarholms kerk uit de laat 13e eeuw, hier lagen de Zweedse monarchen begraven. Het staat op het kleine eilandje Riddarholmen, waar ook het koninklijk paleis staat, en dat vlak naast de oude stad ligt. Stockholm is een van de groenste en schoonste hoofdsteden ter wereld met prachtige parken en veel aandacht voor duurzaamheid en het milieu.   

De fietsroute gaat geheel door de oude stad Gamla Stan en langs het koninklijk paleis.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 21
Eindpunten: 10
Kilometers: 21 km
Tijdsduur: 2 uur en 14 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook