Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Durbuy

België

Durbuy Durbuy is een prachtige kleine middeleeuwse stad in Wallonië, midden in de Ardennen. Ondanks dat Durbuy iets meer dan 10,000 inwoners kent, wordt het al sinds de middeleeuwen beschouwd als een stad wegens zijn rechterlijke macht en handelsbelang. Het staat dan ook wel bekend als de kleinste stad ter wereld!

Met verschillende keuzemogelijkheden zijn er verschillende kanten van Durbuy te ontdekken. Kies je eigen route door Durbuy, bijvoorbeeld over de rivier de Ourthe, langs de prachtige historische gebouwen en door de kleine charmante middeleeuwse straatjes in het centrum. Het absolute  hoogtepunt is het schitterende Château de Durbuy (het kasteel van Durbuy).

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 11
Eindpunten: 4
Kilometers: 7 km
Tijdsduur: 46 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook