Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Soest

Nederland

Soest Soest is een gemeente in de provincie Utrecht, met vele duinen, bossen, heide en weilanden. Het oudste gebouw in Soest is de Oude Kerk, die is gebouwd in 1350. Deze kerk staat aan de rand van natuurgebied de Engh (Soester Engh), een langgerekte zandheuvel, waarbij het hoogste punt zo’n 18 m boven de zeespiegel ligt.

Tussen Soest en Baarn ligt Paleis Soestdijk. Paleis Soestdijk werd gebouwd rond 1650 door de burgemeester van Amsterdam en Willem III groeide er op. Toen Paleis het Loo werd gebouwd rond 1690 werd het niet meer zo vaak gebruikt. Wel als zomerverblijf, tot Juliana er eind jaren ‘30 haar permanente woning van maakte.  

Vanuit het startpunt van de fietsroute kan voor verschillende routes gekozen worden. Zo kan er bijvoorbeeld door natuurgebied de Engh worden gefietst, met de stellingsmolen "De Windhond",  naar de zandverstuivingen in de de Soester Duinen, langs de Oude Kerk, naar openluchttheater “Cabrio” of natuurlijk naar Paleis Soestdijk!

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 16
Eindpunten: 14
Kilometers: 25 km
Tijdsduur: 2 uur en 44 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook