Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Berlijn

Duitsland

Berlijn Fiets met fietslabyrint door bruisend Berlijn. Deze metropool is de één na grootste stad in de Europese Unie, en wordt beschouwd als een belangrijk politiek en cultureel centrum. De geschiedenis van Berlijn begint in de 13e eeuw. Door de jaren heen zijn er veel verschillende machthebbers die hun stempel op de stad drukken. In recente geschiedenis is de val van de Berlijnse muur in 1989 een belangrijke gebeurtenis geweest die invloed op de stad heeft gehad.  

We beginnen onze fietstocht bij de Brandeburger Tor. Vanuit deze stadspoort kunnen we kiezen waar we naartoe willen. Richting Reichstag? Of fietsen over Unter den Linden? Willen we wat recente geschiedenis beleven en naar Checkpoint Charlie of de Alexanderplatz? Of misschien wat oudere geschiedenis, en naar het Museuminsel waar verschillende prachtige musea te zien zijn. Met vele keuzemogelijkheden is er heel veel van Berlijn te ontdekken, en zijn er veel verschillende fietstochten mogelijk.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 15
Eindpunten: 11
Kilometers: 27 km
Tijdsduur: 2 uur en 58 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook