Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Hamburg

Duitsland

Hamburg Hamburg, de levendige grote havenstad in Noord-Duitsland, is de op één na grootste stad in Duitsland (na Berlijn). Hamburg kent een veelbewogen verleden. Het was een hanzestad in de middeleeuwen, een vrije rijksstad in Romeinse tijden, en hierna een stadstaat en één van de deelstaten van Duitsland. Tijdens de fietstocht zijn elementen van al deze periodes te herkennen.  

Hamburg ligt aan de rivier de Elbe. De stad kent talrijke kanalen met meer dan 2300 bruggen. Dan zijn meer bruggen dan Amsterdam en Venetië samen! Tijdens de fietstocht is veel van Hamburg te ontdekken. Fiets door de binnenstad, langs de winkelstraten, het stadhuis (Rathaus), de kanalen , Speicherstadt en het prachtige meer “Binnenalster” in hartje Hamburg.  

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 13
Eindpunten: 9
Kilometers: 14 km
Tijdsduur: 1 uur en 29 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook