Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Keulen

Duitsland

Keulen Aan de Rijn ligt Keulen, de 4e grootste stad van Duitsland met een rijk verleden. Sinds de Romeinse tijd is Keulen een belangrijke en invloedrijke stad geweest. Dit is te zien in de indrukwekkende architectuur. Ondanks de bombardementen zijn er nog een paar prachtige historische monumenten te zien.  

Deze fietstocht voert door het centrum van Keulen. Kies ervoor om langs de kerken, kathedralen, pleinen, poorten en musea die Keulen rijk is te fietsen. Met verschillende beschikbare routes is er heel veel van deze stad te ontdekken!  

Enkele hoogtepunten van deze tocht zijn de Dom van Keulen, verschillende Romeinse basilica, het stadhuis en de middeleeuwse stadspoorten.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 10
Eindpunten: 7
Kilometers: 13 km
Tijdsduur: 1 uur en 25 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook