Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Platteland van Limousin

Frankrijk

Platteland van Limousin Limousin is een landelijk gebied in het midden van Frankrijk. Hoofdstad Limoges staat bekend om zijn porselein en is tevens de geboortestad van kunstschilder Pierre-Auguste Renoir. De streek is perfect voor liefhebbers van rust en natuur. Groene velden, bomen en kleine dorpjes wisselen elkaar af.

De fietstocht over het platteland van Limousin is een rustige route met weinig prikkels. De route bevat geen keuzemogelijkheden waarbij de gebruiker kan kiezen tussen links en rechts.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Eindpunten: 1
Kilometers: 5 km
Tijdsduur: 30 minuten
Soort: Zonder keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook