Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Winterswijk

Nederland

Winterswijk In het oosten van de Achterhoek ligt Winterswijk, een sfeervolle plaats met zo’n 24.000 inwoners. De omgeving staat bekend om zijn steengroeve, vele essen en kleinschalige verkaveling. In 2005 werd het gebied uitgeroepen tot Nationaal Landschap Winterswijk.

Winterswijk heeft een gezellig centrum met leuke winkels, musea en bezienswaardigheden. Tijdens de fietstocht komt u onder meer langs de Jacobskerk, het station en Villa Mondriaan. In dit voormalige huis van kunstenaar Piet Mondriaan is nu een museum gevestigd. Ook het Oude Raadhuis, tegenwoordig in gebruik als VVV-kantoor, ligt op de route.  

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 13
Eindpunten: 8
Kilometers: 13 km
Tijdsduur: 1 uur en 22 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook