Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Bredevoort

Nederland

Bredevoort Bredevoort ligt in de gemeente Aalten in de Gelderse Achterhoek. De naam Bredevoort betekent brede doorgang: in dit geval een zandrug door moerasgebied. Aan het einde van de zandrug werd in de middeleeuwen Kasteel Bredevoort gebouwd, dat langzaam uitgroeide tot een vestingstadje.

Bredevoort is in 1993 benoemd tot Nationale Boekenstad. Vele antiquariaten hebben zich in het stadje gevestigd en maandelijks wordt er een boekenmarkt gehouden. U fietst letterlijk langs boekenkasten van waaruit op straat boeken worden verkocht.

Sinds 1986 heeft Bredevoort een beschermd stadsgezicht. Daardoor zijn veel historische gevels goed bewaard gebleven of zelfs in originele staat teruggebracht. De fietsroute gaat door de smalle, karakteristieke straten van Bredevoort en langs molen De Prins van Oranje.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 5
Eindpunten: 3
Kilometers: 4 km
Tijdsduur: 26 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook