Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Wageningen

Nederland

Wageningen Aan de rand van de Veluwe ligt de Gelderse stad Wageningen. Deze universiteitsstad kreeg al in 1263 stadsrechten en telt meer dan 60 rijksmonumenten. De Rijnhaven is een belangrijke binnenvaarthaven voor Wageningen, gelegen aan de Nederrijn.

In het centrum van Wageningen werd op 5 mei 1945 de capitulatie getekend in Hotel De Wereld. Jaarlijks herdenkt en viert Wageningen daarom de bevrijding van Nederland met het beroemde defilé en het Bevrijdingsfestival.

De fietsroute gaat onder meer langs de gezellige Markt. Naast cafés en restaurants staan hier de Grote Kerk, waarin zich het Nationaal Bevrijdingsraam bevindt, en verschillende huizen in de stijl van de Delftse School. Ook het Stadhuis, de Watertoren, Hotel de Wereld en de Johannes de Doperkerk liggen op de route. Aan de oever van de Nederrijn fietst u langs Steenoven De Bovenste Polder en het Lexkesveer.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 15
Eindpunten: 9
Kilometers: 19 km
Tijdsduur: 2 uur en 2 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook