Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Uppsala

Zweden

Uppsala Uppsala is een stad in het zuidoosten van Zweden met een rijke geschiedenis. Door de eeuwen heen is deze stad altijd het religieuze centrum van Zweden geweest. Ten tijde van de Vikingen en daarvoor werden in Zweden de Noordse goden vereerd. In Uppsala zou volgens overleveringen een met goud bekleedde tempel hebben gestaan met daarin grote beelden van Wodan, Donar en Frey.

Vanaf de 8e eeuw vond in Scandinavië de kerstening plaats met als gevolg dat in Uppsala, als belangrijk heidens centrum, de aartsbisschop van Zweden zich vestigde om zo de bekering tot het Christendom te versnellen. In de 13e eeuw werd in Uppsala een kathedraal gebouwd die tot op de dag van vandaag de zetel is van de aartsbisschop van Zweden. Van de heidense historie is niet veel meer te zien in Uppsala maar wel kom je met deze fietstocht langs de enorme kathedraal. Verder fiets je onder andere langs de oudste universiteit van Zweden, een 16e-­eeuws kasteel en de rivier Fyrisån die de stad netjes in tweeën deelt.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 11
Eindpunten: 5
Kilometers: 13 km
Tijdsduur: 1 uur en 25 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook