Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Assen

Nederland

Assen Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. In 1259 vestigden de nonnen uit het klooster Maria in Campis zich op de plaats waar nu het centrum van Assen is. In de 17e eeuw ontstond er een dorp en in 1809 kreeg Assen stadsrechten van koning Lodewijk Napoleon.

De fietstocht door Assen start op de Brink, de voormalige voorhof van het klooster Maria in Campis. Hier ziet u onder meer het Drents Museum en de Kloosterkerk. Door het gezellige centrum fietst u richting het Kanaal en de Vaart. Via het Oosterpark kunt u naar landgoed Valkenstijn, of kiest u voor een route langs de statige herenhuizen aan de Doctor Nassaulaan naar de Hertenkamp? Mogelijkheden genoeg!

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 21
Eindpunten: 14
Kilometers: 16 km
Tijdsduur: 1 uur en 46 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook