Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Onderwaterfietsen

Kaapverdië

Onderwaterfietsen De naam zegt het al: tijdens de onderwaterfietstocht fietst u over de bodem van de oceaan. Ontelbare vissen in allerlei soorten en maten zwemmen met u mee. Behalve vissen komt u ook enkele duikers en een scheepswrak tegen.

De onderwaterfietstocht heeft geen keuzemomenten onderweg en door de mooie kleuren en rustgevende onderwatergeluiden is het een zeer ontspannende route.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Eindpunten: 1
Kilometers: 1 km
Tijdsduur: 16 minuten
Soort: Zonder keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook